Fotografera i olika årstider

Det är mång företag som är säsongsberoende. Kanske gäller inte detta just kontorsbranschen så mycket, men kan i vissa fall göra det. Det finns helt enkelt olika kontor som erbjuder tjänster som passar bättre under sommaren, medan det finns andra som erbjuder tjänster och produkter som hör vintern till. När du anlitar Photojoe så är detta inga problem. Här finns din kunskap om produkter och tjänster i kombination med vår kunskap om hur dessa med eller utan personalen ska profileras. Genom att utföra detta på ett rätt och riktigt sätt, så kan detta bli ett mycket kraftfullt verktyg för att skapa fördelar gentemot den konkurrens du som företagare har på marknaden.

Höstlöv

Semester – Den lugna delen av året

Tidigare var det vanligt att kontor och andra företag stängde under semestertider. Här hade då alla anställda ledigt under juli eller augusti månad. Numera är detta nästan något som helt och hållet tagits bort. Ett företag har helt enkelt inte råd att stänga och lägga ned verksamheten under en viss period. Detta har då istället lett till möjligheter att profilera företaget och dess tjänster eller produkter för olika årstider. Är det då så att du vill ha en profil med bilder som gör ditt företag och dina tjänster eller produkter attraktiva under sommarhalvåret. Ja, då kommer en kontakt med Photojoe, lite brainstorming och utveckling av det perfekta konceptet vara ett av de bästa valen du kan göra.

När julen står för dörren

En annan del av året är juletider. Denna tid är fylld av glädje och omtänksamhet. Kanske är det så att du skickar ut gåvor eller små julklappar till dina trogna kunder. Detta kan ju vara allt från profilprodukter till en härlig rökt lax. Ja, det hela beror helt enkelt på hur du tänker och hur mycket du vill spendera. Ett bra val är dock att alltid tänka på presentationen av företaget. I det fallet kan ett gruppfoto med chefer, ägare och personal som önskar god jul och gott nytt år tillsammans med gåvan vara något som berör dina kunder. Helt plötsligt så kommer din gåva att bli mera varm och personlig, vilket leder till att du blir en av de som behåller dina återkommande kunder och klienter även nästa år.

Hur du än önskar då det gäller att ta hand om dina kunder och klienter, så kommer du alltid att tjäna på att göra detta i både text och bild samt eventuella gåvor. När det gäller bilder och foton för att skapa bästa resultat, kommer alltid Photojoe vara den som ger det bästa tänkbara resultatet.