Om

Photojoe är en professionell fotograf med stor kunskap och erfarenhet rörande fotografering av rörliga bilder och stillében. Detta med eller utan personer. Företagets fokus rör sig kring att fotografera kontor, företag samt personbilder. Detta gör att du som anlitar Photojoe alltid kommer att fp skarpa och exklusiva bilder du kan använda i marknadsföring av ditt företags produkter och tjänster. Naturligtvis kan du även anlita Photojoe för andra uppdrag såsom bröllopsfotografering eller vid andra bilder du önskar bli tagna. Photojoe är en fotograf med lång erfarenhet och bred utbildning. Detta gör att du alltid gör ett bra val av fotograf som leder till ett resultat du alltid blir nöjd med.

Utbildning och erfarenhet

När det gäller den utbildning som Photojoe besitter så grundar sig denna på studier inom allt rörande fotografering från högskola och universitet till egna självstudier. Här har utbildning både på svenska och internationella högskolor genomförts. Detta för att sedan återkomma till Sverige och avsluta sin universitetsutbildning på Göteborgs Universitet. Här har kurserna Konstnärligt kandidatprogram i Fotografi genomförts samt Fotografi, Gestaltning och den Kreativa processen. Som du snabbt märker är Photojoe en mycket kunnig och utbildad fotograf som alltid vet hur ett foto ska tas i alla lägen och miljöer.

Så ser Photojoe framtiden som fotograf

Idag är Photojoe väl utbildad och bara 32 år. Detta betyder att det finns en lång framtid som fotograf för Photojoe. Precis som med allt när det ska sias om framtiden, så kommer saker att förändras och utvecklas. Dock ser Photojoe alltid till att vara uppdaterad om allt som händer och sker. Den tro som finns här ligger i att den gedigna utbildningen rörande hur en fotograf ska ta en bild alltid kommer att bestå. Det som kommer att ske är att det hela tiden sker en utveckling rörande utrustningen. Detta är något som uppskattas då det medför att Photojoe som professionell fotograf kan erbjuda bättre och bättre kvalitet på dina bilder.